Пробне ЗНО-2018

Пробне зовнішнє незалежне оцінюванняпроходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.
Особи, які зареєструються для участі в пробному тестуванні, матимуть можливість:
  • ознайомитись із стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року;
  • виконати пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;
  • дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час;
  • отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням);
  • психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;
  • навчитись ефективно розподіляти час;
  • оцінити свій рівень навчальних досягнень.
Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться за кошти фізичних і юридичних осіб. Вартість одного тестування для одного учасника розміщено на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.
У 2018 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться24 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов –31 березня. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.
Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватимез 9 до 31 січня2018 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.
Більш детальну інформацію можна подивитись у розділі ЗНО-2018.
Кiлькiсть переглядiв: 197